Иноксна кошница - CI45
Иноксна кошница - CI45
Soap dispenser
Soap dispenser
Decorative cap
Decorative cap
Fixing clip
Fixing clip
Ролетен Капак
Ролетен Капак
Cloth for cleaning
Cloth for cleaning
Paste for cleaning - 250ml
Paste for cleaning - 250ml
Total Clean - 500ml
Total Clean - 500ml
1 2 »
Sinks

Материал

База шкаф - размери

Brand

Clear