EUROLUX LINE 8
EUROLUX LINE 8
EUROLUX LINE 7
EUROLUX LINE 7
EUROLUX LINE 6
EUROLUX LINE 6
EUROLUX LINE 5
EUROLUX LINE 5
EUROLUX LINE 4
EUROLUX LINE 4
EUROLUX LINE 2
EUROLUX LINE 2
EUROLUX RUSTIC LINE
EUROLUX RUSTIC LINE
Микробранови печки за вградување
Микробранови печки за вградување
LINO Line 4
LINO Line 4
LINO Line 2
LINO Line 2
LINO Line 1
LINO Line 1
CLASSIC Line
CLASSIC Line
PERFECT XL Line
PERFECT XL Line
LINO RUSTIC Line
LINO RUSTIC Line
Самостоjни микробранови печки
Самостоjни микробранови печки
Додатни елементи
Додатни елементи
Фурни

Типови на фурни

Димензија

Управување

Трговска марка

Цена

0euro - 885euro