Композитни миjалници
Композитни миjалници
Инокс миjалници
Инокс миjалници
Чешми - Батерии
Чешми - Батерии
Композитни чешми - батерии
Композитни чешми - батерии
Иноксни чешми - батерии
Иноксни чешми - батерии
Rustic Line чешми - батерии
Rustic Line чешми - батерии
LINO Active
LINO Active
Додатоци за миjалници
Додатоци за миjалници
ПРОМО ПАКЕТИ / Миjалник + чешма
ПРОМО ПАКЕТИ / Миjалник + чешма
STREAM PLUS Line
STREAM PLUS Line
STREAM Line
STREAM Line
UNICO PLUS Line
UNICO PLUS Line
UNICO Line
UNICO Line
BLED Line
BLED Line
ARDA PLUS Line
ARDA PLUS Line
BLOOM / монтажа под плотна
BLOOM / монтажа под плотна
SENA
SENA
LISA
LISA
HIDE / монтажа под плотна
HIDE / монтажа под плотна
ПРОМО ПАКЕТИ / Миjалник + чешма
ПРОМО ПАКЕТИ / Миjалник + чешма
VENICE
VENICE
MELODIA
MELODIA
TORINO
TORINO
ANGOLO PLUS
ANGOLO PLUS
FERRARA PLUS / монтажа под плотна
FERRARA PLUS / монтажа под плотна
FERRARA / монтажа под плотна
FERRARA / монтажа под плотна
POWER
POWER
FIRST
FIRST
Мијалници

Материал

База шкаф - димензии

Трговска марка

Цена

0euro - 1257euro