SWIFT
SWIFT
MAXIMA Touch
MAXIMA Touch
ENERGY PLUS A60 X
ENERGY PLUS A60 X
ENERGY PLUS A90 X
ENERGY PLUS A90 X
ENERGY A60 X
ENERGY A60 X
MAXIMA ECO EV8 X A60
MAXIMA ECO EV8 X A60
MAXIMA ECO EV8 WH A60
MAXIMA ECO EV8 WH A60
FLEXA GLASS LUX
FLEXA GLASS LUX
1 2 »
Аспиратори

Трговска марка

Максимален капацитет по EN 61591

Димензија

Цена

0euro - 2570euro
Избриши