HIGH-LIGHT INOX
HIGH-LIGHT INOX
HIGH-LIGHT WH MATT
HIGH-LIGHT  WH MATT
HEAVEN 2.0 X FLAT
HEAVEN 2.0 X FLAT
HEAVEN GLASS 2.0 WH FLAT A90
HEAVEN GLASS 2.0 WH FLAT A90
HEAVEN 2.0 X
HEAVEN 2.0 X
Аспиратори

Трговска марка

Максимален капацитет по EN 61591

Димензија

Цена

0euro - 2570euro
Избриши