Рамен канал
Рамен канал
Рамен соединувач
Рамен соединувач
Хоризонтален свиок 90° со крилца
Хоризонтален свиок 90° со крилца
Вертикален коленест свиок 90° со крилца
Вертикален коленест свиок 90° со крилца
Вертикален свиок 90° со крилца
Вертикален свиок 90° со крилца
Кружен кон четириаголен адаптер
Кружен кон четириаголен адаптер
Кружна цевка Ø150mm
Кружна цевка Ø150mm
Редуцир Ø100-120-125-150mm
Редуцир Ø100-120-125-150mm
1 2 3 4 5 6 »
Аспиратори

Трговска марка

Максимален капацитет по EN 61591

Димензија

Цена

0euro - 2570euro
Избриши